Uw specialist in vloertegels in Apeldoorn

Vloertegels als vloerbedekking is erg duurzaam en makkelijk in onderhoud dan andere soorten vloerbedekkingen. Ook kunnen vloertegels erg meehelpen om een ruimte groter te laten uitzien dan deze in werkelijkheid is. Bij Tegelcentrum Apeldoorn hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten vloertegels.

Soorten vloertegels bij Tegelcentrum Apeldoorn

Een natuurstenen vloer is een bepalende factor in het aanzien van uw interieur. Behalve de natuurlijke en luxe uitstraling die elke vloer bezit, biedt een natuurstenen vloer ook comfort en warmte. Daarbij is een vloer van natuursteen praktisch onverwoestbaar. Een vloer van natuursteen is te combineren met elke stijl die u uw interieur wilt geven. Een natuurstenen vloer is ook nog eens relatief goedkoop door de lange levensduur.

De vele voordelen van een vloer van natuursteen:

  • Natuursteen gaat levenslang mee.
  • Extra comfort in combinatie met vloerverwarming.
  • Hygiënisch en makkelijk in onderhoud.
  • Waardevermeerdering voor uw woning.
Marmerlook tegels geven een klassieke draai aan uw interieur. De tegels lijken net van echt marmer, maar zijn echter gemaakt van keramiek. Daardoor geniet u van de vele voordelen van keramische tegels, met de mooie natuurlijk uitstraling van de natuursteen marmer.

De vele voordelen van een vloer met keramiek:

  • Niet van echt marmer te onderscheiden.
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvrij.
  • Gemakkelijk in onderhoud.
  • Vaak geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis.
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

De mozaïektegels van Tegelcentrum Apeldoorn zijn samengesteld uit getrommelde marmeren steentjes. Deze marmeren mozaïektegels zijn op een netje verlijmd en dankzij het interlock passen alle zijden aan elkaar. Daarmee ziet u verder ook geen rechte voegen lopen. Deze mozaïek tegels worden zowel op de vloer als op wangen aangebracht. Vanzelfsprekend is het mogelijk enkele kleuren tegels uit mozaïek te combineren. Daarbij is het mogelijk om de mozaïek steentjes ook door te knippen. Het interlocksysteem is ook toegepast bij de, bij Tegelcentrum Apeldoorn beschikbare, pebble stenen (rivierkeitjes die op dezelfde wijze zijn verlijmd).

De uitstraling van de keuken, badkamer en wc wordt grotendeels bepaald door de wand. Ga je voor een trendy, moderne keuken, het warme landelijke gevoel of chique klassiek? Een natuurstenen mozaïek geeft zeker de juiste interieurstijl. De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de wand generatielang meegaat. Elke wand is uniek doordat elke tegel in structuur of kleur verschilt. Dit karakter zorgt voor een bijzondere vloer in elke woning.

Bekijk ons aanbod

Vloerverwarming?

Lees meer over vloerverwarming

Levering en installatie

Als compleet aannemingsbedrijf legt Tegelcentrum Apeldoorn ook uw vloertegels. Om u goed van dienst te zijn werken wij alleen samen met ervaren en deskundige vakmannen voor het leggen van tegels en de montage van sanitair. Omdat wij snelle levertijden hanteren kan de installateur in een korte tijdsperiode bij u thuis aan de slag, zodat u snel kan genieten van uw nieuwe vloertegels.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij geven u professioneel en passend advies op het gebied van badkamers en sanitair. Wij helpen u graag verder.

MAAK AFSPRAAK

Wij helpen u graag verder!